Huszonéves drogdílerekre csaptak le Zuglóban – VIDEÓ!

2019.03.15. Sziréna

Huszonéves drogdílerekre csaptak le Zuglóban – VIDEÓ!

Fotó: Police.hu

Zuglóban, a lakóhelye előtt fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai a 24 éves K. Csaba Dávidot, akinél közel három kiló drogot találtak, majd bilincs kattant a 28 éves P. Dániel csuklóján is. Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a két fiatalembert.

hbs(400x300)

A rendőrök 2019. március 12-én egy XIV. kerületi lakás előtt ütöttek rajta K. Csaba Dávidon. A nyomozók átkutatták a lakást, és kábítószergyanús anyagokkal megtöltött csomagokat, valamint az adagoláshoz használt eszközöket foglaltak le. A csomagokban közel 3 kilogramm összsúlyban fehér por, tabletta és zöld növényi törmelék volt, a bruttó 518,7 gramm porról az előzetes tesztek alapján megállapították, hogy amfetamin, feketepiaci értéke körülbelül másfél millió forint.

A nyomozás során felmerült, hogy az elfogott férfit a 28 éves P. Dánielt bízta meg, hogy a kábítószereket továbbárusítsa. Az NNI felderítő főosztálya bűnszervezetek elleni osztályának munkatársai még aznap őt is elfogták. Gyanúsítotti kihallgatásuk után mindkét fiatalembert őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)