Részegen és jogsi nélkül pattant motorra a 18 éves fiú

AC News 2019.07.09. Sziréna

Részegen és jogsi nélkül pattant motorra a 18 éves fiú

Ittasan és engedély nélkül motorozott a fiatal fiú. A pápai rendőrök elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a 18 éves nagyteveli sofőrt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az eljárás adatai szerint 2019. július 6-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Nagytevel egyik külterületi utcájában haladtak szolgálati gépkocsijukkal, mikor felfigyeltek egy feléjük bizonytalanul közlekedő motorosra. A rendőrök igazoltatni akarták a férfit, de elhajtott előlük. A körzeti megbízottak pár perccel később Nagytevel belterületén ismét észlelték a motorost, akit intézkedés alá vontak.

Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott, így őt a helyszínen elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra mintavétel céljából. Továbbá a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A 18 éves nagyteveli férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, míg az engedély nélküli vezetést szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Pápai Rendőrkapitányság - számolt be a police.hu. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT