Tragédiák a vasúti átjárókban – Szerelmespár halt meg Galgahévíznél

2019.01.11. Sziréna

Tragédiák a vasúti átjárókban – Szerelmespár halt meg Galgahévíznél

Ma egy gyalogos férfi lelte halálát egy fővárosi vasúti átjáróban, tegnap kora délután pedig egy középkorú szerelmes pár vesztette életét, miután autójukkal vonattal ütköztek Galgahévíznél.

hbs(400x300)

Ketten meghaltak, amikor egy személyautó és egy vonat összeütközött egy vasúti átjáróban Galgahévíznél – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön kora délután az MTI-t. Csámpai Attila elmondta, a vonat körülbelül 500 méteren tolta maga előtt a személyautót. Az autóban utazó két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

Helyi közlések szerint egy 31 éves férfi és egy 41 éves nő az áldozat, a környékbeliek elmondása szerint egy helyi szerelmes pár halt meg a balesetben.

A vonaton ülők közül nem sérült meg senki. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Ma reggel 7 óra 25 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Szemeretelep vasúti átjárónál egy gyalogos férfit ütött el egy vonat. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A baleset miatt reggel jelentős késésekkel közlekedtek a vonatok a Budapest–Cegléd vonalon, de már helyreállt a forgalom.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)