Traktorral hajtott át a kerítésen, mert részegen lusta volt hazagyalogolni

2019.02.11. Sziréna

Traktorral hajtott át a kerítésen, mert részegen lusta volt hazagyalogolni

Fotó: Police.hu

Jármű önkényes elvételével gyanúsítanak a mátészalkai rendőrök egy szamosszegi férfit, aki pénteken éjszaka egy buliból hazafelé tartva semmivel sem törődve elkötött egy traktort.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Mátészalkai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 28 éves szamosszegi L. R. ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. február 8-án éjszaka bement egy ópályi telephelyre, és egy mezőgazdasági járművet az indítókulcsával beindított, majd a traktorral a telephely kerítésén áthajtva Nagydobos irányába megindult – írja a rendőrségi közlemény.

A rendőrök még a traktorlopás bejelentésének napján, 2019. február 9-én otthonában elfogták a férfit. A traktort, amelyet engedély nélkül vitt el a telephelyről, Nagydobos és Szamosszeg között találták meg. A nyomozók a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a 28 éves férfit, aki különös magyarázatot adott a tettére.

L. R. a beismerő vallomásában elmondta: éjszaka Mátészalkán mulatott, onnan gyalog indult haza Szamosszegre, de amikor Ópályiban a telephely udvarán meglátta a traktort, úgy gondolta, azzal megy inkább haza, mivel már nemigen bírt gyalogolni.

A 28 éves gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhet.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)