Újra megtámadtak Budapesten egy futó nőt – Keresi a rendőrség az ismeretlen férfit

AC News 2020.01.22. Sziréna

Újra megtámadtak Budapesten egy futó nőt – Keresi a rendőrség az ismeretlen férfit

Megint megtámadtak egy futó nőt, be akarták rángatni egy kocsiba Pesten – tudta meg a Ripost. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem esett bántódása és a közelben megjelent egy rendőrautó.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Szokásos útvonalán futott Dr. Tímár Klára, aki több éve hódol a sportszenvedélyének.

„Követett egy autó, egy Hyundai. Ki tudja, mióta figyelt” – meséli a Ripostnak a megdöbbentő történetet az édesanya, aki hallott már a különböző rémtörténetekről, esetekről, de sose gondolta volna, hogy neki is bántódása eshet. Az idegen férfi próbálta megállítani őt, segítségkérést szimulálva, de Klára gyanút fogott, és mivel a futásra koncentrált és a kilométerekre, nem lassított késő este, a néptelen utcán.

„A következő utcában megint ott volt a Hyundai. Megállított, azt mondta, hogy beszélgetni akar. Nem álltam meg, mentem tovább. A férfi ekkor arról kérdezett, hogy van-e férjem. Futás közben felhívtam a páromat, kihangosítottam a telefont és elmeséltem, mi történik. De a következő kisutcánál megint, harmadszor is megjelent előttem az autó, most a bicikliúton. Elzárta az utat pár méterrel előttem, nem tudtam továbbhaladni. Rémülten megálltam, ő pedig kiszállt és felém indult, gondolom, úgy akart az autóba berángatni, hogy senki észre ne vegye. A férjem, aki még a telefonvonalban volt, elkezdett kiabálni, hogy mit akar, és hogy hívjak azonnal rendőrt. A férfi erre megállt előttem és azt hajtogatta, hogy csak beszélgetni akar. Megfordultam, hogy elfussak visszafelé, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó. Leintettem őket, ez mentett meg. A férfi erre rögtön beült az autóba és elhajtott az Árkád felé. Egy hajszálon múlt…” – részletezte Klára, akinek a rendszámot sikerült megjegyeznie, így most ez alapján keresi a rendőrség az ismeretlent.

A hölgy a Facebookon tette közzé a történetét, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre. A közösségi oldalon özönlöttek a nők félelméről beszámoló kommentek.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT