ACNEWS

Szíven szúrta Zsuzsanna a férjét: az ítélet után pedig felakasztotta magát

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 47 éves Zsuzsanna nem bírta elviselni a büntetést, amit férje hidegvérű meggyilkolásáért kapott. Az ítélethozatal után öngyilkos lett.
Hirdetés
Ad image

Zsuzsanna 2019. július végén gyilkolta meg férjét egy nagymihályi lakásban, ahol egy hete éltek együtt, miután a férfi visszavonta a válókeresetet, és a nő ismét összeköltözött vele. A nő egy 9 cm hosszú késsel szíven szúrta. Ezután lakáskulcsát a fürdőszobába dobta, a férfit bezárta a hálószobába, majd elmenekült. A nőt néhány órával később a rendőrök a temetőben találták meg. A férje eközben az életéért küzdött. Betörte az ajtó üveglapját, hogy hozzáférjen a mobiltelefonjához és segítséget hívhasson. A mentősök azonban nem tudtak bejutni a lakásba, így a tűzoltók az ablakon keresztül mentek be – számolt be a Pulska.

A férj a kórházban belehalt a vérveszteségbe, mivel a kést még a szobában kihúzta a sebéből.

Zsuzsanna életfogytiglani börtönbüntetéssel nézett szembe.

De csak két évet töltött rács mögött, mivel az Alkotmánybíróság döntése okán házi őrizetbe helyezték és nyomkövetőt kapott.

A tárgyalás során végig ártatlannak vallotta magát. Nem tett vallomást, nem adott magyarázatot, hogy miért hagyta el a lakást, és miért a temetőben találtak rá a rendőrök. Arról se beszélt, hogy miért foghatták a mobiltelefonjának jelét a lakásban a gyilkosság utáni pillanatokban, és miről beszéltek a férjével a telefonon 40 másodpercig. A szakértők szerint Zsuzsanna alkohol és drog hatása alatt állhatott, illetve súlyos személyiségzavart is megállapítottak nála.

A nő végül öngyilkos lett, a holttestére a szomszédja bukkant rá. A házat, aminek erkélyén felakasztotta magát a volt férjével együtt újították még fel. A szomszédok nemsokkal a haláleset előtt még látták, hogy a nő takarít a házban. A döntése pedig egyértelműen megfontolt volt, előkerült a búcsúlevele. „Csak annyi állt benne, hogy bocsássanak meg neki. Tudja, megbántotta őket” – mondta a családhoz közel álló forrásunk.

A pár fia, Matej az apja meggyilkolása óta nem tartotta Zsuzsannával a kapcsolatot, a férj édesanyja gondoskodik róla. Amikor értesült az öngyilkosságáról, megpróbálta vigasztalni a nagymamáját, azonban azt leszögezte, hogy nem megy el anyja temetésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés