ACNEWS

Szívfacsaró szenvedés: esküvő után a temetést szervezi az ifjú pár

Kezdetben hányás-szindrómával diagnosztizálták a 29 éves nőt, aztán megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg: gyorsan egybekelt a párjával, majd a temetését kezdte el szervezni.

Hirdetés
Ad image

Kezdetben hányás-szindrómával diagnosztizálták a 29 éves nőt, aztán megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg: gyorsan egybekelt a párjával, majd a temetését kezdte el szervezni.

A 29 éves Ashleigh McMahon folyamatos rosszullétektől szenvedett. 2018-ban fordult először orvoshoz a problémájával, aki megállapította: hányás-szindrómája van.

Ez a betegség igencsak ritka, főleg a felnőttek körében. Aki ebben a szindrómában szenved, az mindenféle kiváltó ok nélkül lesz rosszul, és olyan erős hányinger jön rá, hogy általában az ágyból sem tud kikelni. Ashleigh azonban további orvosokhoz fordult.

Később petefészek cisztákat fedeztek fel a testében, amelyek szintén okozhatták a rosszulléteit – írja a Mirror.

„A petefészekciszták gyakoriak lehetnek, és általában maguktól elmúlnak – de minden öt centiméternél nagyobb aggodalomra ad okot. Nálam az első 14 centiméteres volt, a második 16 centiméteres, a legutóbbi pedig 20 centiméteres” – mesélte Ashleigh.

„Körülbelül három-négy évig tartott a betegség, két év négy műtétből állt, a cisztáim a rák határán voltak. Ennek eredményeképpen teljes méheltávolítást végeztek rajtam, eltávolították a gyomrom egy részét, a bélfodorcsontomat és a vakbelemet” – folytatta szívszorító történetét.

Tavaly decemberben távolították el az utolsó petefészekcisztáját, úgy tűnt, véget ér a rémálom. A boldogság azonban csupán egy hónapig tartott: januárban lesújtó hírek érkeztek Ashleigh kontrollvizsgálatának eredményeiről: rosszindulatú daganatot találtak a testében.

Két hónapos sikertelen kemoterápia után az orvosok leszegett fejjel közölték vele, és párjával Johnnal, hogy nem tudnak semmit sem tenni Ashleigh gyógyulásáért. Életveszélyes állapotba helyezték.

„Nehéz szavakba önteni, hogy mit éreztünk. Úgy éreztük, mintha a föld nyelt volna el minket. Még beszélni is nehéz róla. Teljesen lesújtott minket” – nyilatkozta John.

A szerelmesek már 11 éve éltek együtt. Úgy határoztak, hogy összeházasodnak. Ashleigh egészségügyi állapota miatt gyorsan kaptak engedélyt a frigy megkötésére.

Az esküvő csodaszépre sikerült, de a boldogság gyorsan fájdalmas szomorúsággá vált: nászút helyett Ashleigh temetését kezdte el szervezni a pár.

Barátjuk, Demi Gaskin online adománygyűjtést indított a temetés költségeinek fedezésére.

A jövőre nézve John megfogadta, hogy nem hagyja, hogy felesége hiába haljon meg, és arra bátorítja a nőket, hogy keressenek segítséget az egészségügyi problémáikkal kapcsolatban, mielőtt túl késő lenne.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés