ACNEWS

Szívszorítóan búcsúzik férje a tragikus sorsú nyíregyházi édesanyától

Fotó. Illusztráció / Pixabay
Fotó. Illusztráció / Pixabay
Szűcs Puskás Gergely a közösségi oldalán arra kérte az ismerőseit, hogy méltósággal búcsúzzon el a feleségétől, Zsuzsától.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, hétfőn rejtélyes körülmények között eltűnt a kocsijával együtt a 42 éves Zsuzsa. A négygyermekes nyíregyházi édesanyát férje, Szűcs Gergely ismerőseivel, barátaival két napig kereste, tűvé tette érte a környéket. Végül szerdán délután megtalálták a holttestét. (A halála okairól nem közöltek információt, de nem mutat jel az idegenkezüségre)

Gergely az alábbi üzenettel búcsúzott a Facebook oldalán: „Kérek szépen mindenkit! Ismerőst, ismeretlent, barátot, szomszédot, bárkit, hogy méltó módon emlékezzünk meg Zsuzsáról! Későn találtuk meg. Egy jobb helyen van, és nagyon-nagyon hiányzik mindenkinek. Nem tudtam vigyázni a legnagyobb kincsre, amit találtam! Köszönöm, hogy ekkora erővel kerestétek, sokszor adott hitet a gyerekek/család mellett.”

A poszt alatt több százan nyilvánítottak részvétet a feleségét gyászoló Gergőnek. „Az ég ölelje át a lelkét” – írta egy kommentben Márta. „Nagyon sajnálom Gergő Isten adjon vigasztalást nektek” – tette hozzá Klára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés