ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szoboszlai feltámadt, imádja őt a Liverpool új edzője

Szoboszlai Dominik / Fotó: Shutterstock
Szoboszlai Dominik / Fotó: Shutterstock
A Liverpool is figyelemmel kísérte a magyar sztárfocista rendkívül gyenge Eb szereplését, most viszont ámul a teljesítményén.
Hirdetés
Ad image

Feltámadt Szoboszlai Dominik, elismeréssel figyeli a Liverpool sztárfocistája teljesítményét az új edző és a szurkolók is. Véget ért a Liverpool felkészülési szezon, szombaton már rajtol az angol bajnokság. Ahol Arne Slot kulcsszereplőként számol Szoboszlaival. A magyar sztárfocista számára kulcsfontosságú év lesz az idei bajnokság. Ugyanis riválisa, Harvey Elliott szeretné ott folytatni, ahol tavaly abbahagyta, a kezdőcsapatban. Arne Slot eddig azonban bízik a magyar válogatott csapatkapitányában.

Szoboszlai a Betis, az Arsenal és a Sevilla ellen játszott, mindig a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a bizonyításra. Az edzője, Slot szereti, ha a játékosai középen is támadásokat vezetnek. A Betis ellen látszott, hogy Szoboszlai az, aki felér a támadóharmadba, ennek pedig meg is lett az eredménye. Hiszen ő szerezte a mindent eldöntő gólt, Mohamed Szalah mögé befutva, a jobb szélről talált be.

Az Arsenal ellen aztán Dominik megmutatta, hogy a védekező képessége is kiváló – írta a Ripost. A 23 éves futballista mutatta be a legtöbb szerelést az összecsapáson. A Sevilla ellen gólpasszt adott Luis Díaznak és végig a pályán volt. Átlagosan 7,4 pontra értékelte a teljesítményét, a Betis ellen őt látták a legjobbnak a pályán.

Slot próbált arra is figyelni, hogy a tavaly kétszer megsérülő Szoboszlai tudjon pihenni, így a Manchester United és a Las Palmas ellen is végig a kispadon ült. Slot tehát egyelőre bízik Szoboszlaiban és olyan szerepköröket szán neki, amik jobban fekszenek neki, mint a tavalyi klasszikus tizenhatostól tizenhatosig játéka. A Liverpool számára augusztus 17-én, szombaton rajtol az angol bajnokság, az első fordulóban az újonc Ipswich lesz az ellenfél.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés