ACNEWS

Szorcsik Vikiék keresik Magyarország instakirálynőjét

5 millió forint készpénz üti a magyar Miss Influencer markát.

Hirdetés
Ad image

5 millió forint készpénz üti a magyar Miss Influencer markát.

Hónapok óta a világ első véleményvezér tehetségkutatójától és szépségversenyétől, a Miss Influencertől zeng az Arab Emirátusok sajtója, ami Dubajban már óriási sikert aratott. Alapítója az a Bolyki Lilla, aki Magyarországon modellként, majd üzletasszonyként vált ismertté.

Lilla felkérte a népszerű színésznőt, Szorcsik Vikit, legyen a rendhagyó szépségverseny házigazdája. Viki pedig örömmel mondott igent. Úgy vélte, a különleges üzleti modellre épülő verseny egyik célja, hogy egy új megvilágításba helyezze az influenszerkedés fogalmát.

„Ez több mint egy öncélú magamutogatás. Olyan csinos lányokat keresünk, akik már értéket teremtettek a közösségi médiában, és olyan tartalmakat tudnak generálni, amelyek érdekességekkel, új technikával ismerteti meg a közönségét” – fogalmazott az Acnews-nak a színésznő.

 

A zsűriben helyet foglal többek között a Cápák között milliárdos befektetője, Balogh Levente, oldalán Vasvári Viviennel, Kabát Péterrel és Csutival.

Bolyki Lilla neve sokaknak ismerősen cseng a szépségiparban: saját hostess ügynökség, médiaiskola és számos szépségverseny szervezése köthető a személyéhez. A Dubajban élő üzletasszony számára fontos, hogy az újonnan megkoronázott királynő kreatív tartalomgyártóként és szóvivőként is megállja a helyét.

„Az egyedülálló online és élő rendezvénysorozat nemcsak milliókat szórakoztatott Dubajban, de nemzetközi szinten olyan reklámozási felületeket biztosított a partnereinek, amivel eddig sosem látott szintre emeltük az adott márkák eléréseit” – fogalmazott Bolyki Lilla.

„A Miss Influencer legfontosabb célja mégis az, hogy miközben újragondoljuk az influenszer szó jelentését, a közösségi média eszközeivel oktatjuk a jövő generációját, és fellendítjük Magyarország turizmusát is.”

A magyarországi jelentkezőket március végétől várják a miss-influencer.com oldalon. Feltétel a betöltött 18. életév, és legalább 10 ezer követő az Instagramon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés