ACNEWS

Szörnyethalt a magyar sztárpolitikus műrepülés közben Ráckeresztúrnál

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
A gép állítólag korábban Besenyei Péteré pilótáé volt, új tulajdonosa műrepülő figurát hajtott végre, ami tragédiával végződött.
Hirdetés
Ad image

Nem egyedül ült pilóta abban a repülőgépben, amelyik a rendőrség közlése szerint Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre lezuhant. Az AcNews információja szerint a gépet egy dúsgazdag politikus-üzletember vezette. A police.hu legfrissebb információja szerint egy utas is a fedélzeten tartózkodott, ő is meghalt. Úgy tudjuk, az ismert milliárdos politikus-üzletember éppen műrepülő gyakorlatokat végzett, amikor az egyik figura nem jött ki. Ez okozta a tragédiát. Lapunk információja szerint a gép régebben Besenyei Péter műrepülő világbajnok tulajdonában volt. Aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a tragédia hírét. „Sejtem, hogy miért hívott, de nem tudok semmit mondani. Nagyon sajnálom…” – válaszolta lapunk kérdésére Besenyei Péter.

A rendőrség közleménye szerint a baleset 10 óra körül történt. .A Magyar Honvédség a tragédia után közölte: „Az MH légi kutató-mentő szolgálata is részt vett egy, Martonvásár környékén eltűnt kisrepülőgép keresésében”. Bár az helyszínre mentőhelikopter érkezett, a pilóta életét már nem tudták megmenteni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés