ACNEWS

Sztárbalhé: Visszaszólt Puskás Peti Settenkedőnek

Az X-Faktor mentora nem hagyja magát.

Hirdetés
Ad image

Az X-Faktor mentora nem hagyja magát.

Frappáns közleménnyel vágott vissza Puskás Peti az őt becsmérlő Bakáts Tibor Settenkedőnek. Az egykori Megasztár zsűritag a Partizán című műsorban osztotta ki a The Biebers zenekar frontemberét.

„Tényleg nem szeretném megbántani, de talán Puskás Petinél tévedtünk, mert nem volt karakteres a személyisége. Ö inkább egy televíziós ember. Csak azt mondom, ilyen szempontból nem erre született a Megasztár, hogy ilyen figurákat találjon” – mondta Gulyás Marcinak Bakáts, utalva arra, hogy nem kellett volna a döntőbe juttatni Puskást. Peti a hallottak után virtuális tollat ragadott, és nyílt levelet írt Tibornak, amit most változtatás nélkül közlünk.

„Kedves Bakács Tibor!

Sajnálom, hogy Gulyás Marci meghívása ellenére nem tudtam megjelenni a Megasztár adás felvételén az X-faktor forgatása miatt, és így csak online tudok reagálni a kijelentésedre, miszerint az összes Megasztár felfedezett közül én voltam az EGYETLEN hiba! Bár meglepett kijelentésed, de azért az elmúlt 15 évben arra már rájöttem, hogy mi nem sok mindenben hasonlítunk egymásra. Én vegán vagyok , te pedig túlságosan szereted a szalámit.

Te sok év tehetségkutató zsűrizés után belerúgsz a volt versenyződbe, én inkább érdeklődöm utánuk. Számodra a karrierem hiba, számomra siker. Ahelyett hogy megbántasz másokat, inkább utánajárhattál volna,hogy az egyetlen és óriási hibás döntésed, mégis miért lett az egyik legvirágzóbb. Köszönöm a figyelmed, bár jobban esett volna, ha a nézőtéren teszed valamelyik előadásomon vagy koncertemen. Volt rá 15 éved. Mindenesetre most lett 15 perc hírnév. Hálás vagyok anno a lehetőségért és örülök, hogy most hozzájárulhattam a tiédhez. Részemről ezzel meg is beszéltünk mindent. Boldog új évet!:D” – írta Peti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés