ACNEWS

Sztárban Sztár – Rámehet Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata

Volt már példa arra, hogy a közös munka tönkretett egy párt. Vajon a két fiatal énekes kapcsolata túléli a TV2 showműsorának adásait?

Hirdetés
Ad image

Volt már példa arra, hogy a közös munka tönkretett egy párt. Vajon a két fiatal énekes kapcsolata túléli a TV2 showműsorának adásait?

Sokakat meglepett, amikor bejelentették a nagysikerű Sztárban Sztár új zsűrijét. Már csak azért is, mert a székben helyet foglal a nem olyan rég óta egy párt alkotó Tóth Andi és Marics Peti is.  Egyébként is rengeteg időt töltenek együtt, de a közös munka miatt most még többet fognak.

Egy olasz sztárházaspár friss esete nem túl sok jóval kecsegtet.

A múlt héten ért véget a 2023-as Sanremói Dalfesztivál, amelynek Chiara Ferragni influenszer volt az egyik műsorvezetője. Férje, az olasz rapper, Fedez pedig szimplán csak meghívottként volt jelen. A döntőre egyszerű nézőnek kellett volna beülnie, csendben ülve a közönség soraiban és tapsolnia, ehelyett ellopta a rivaldafényt és a showt a feleségétől, amikor az egyik énekesnő szájába tette a nyelvét. Pillanatok alatt vált az est főszereplőjévé, amiért felesége annyira megorrolt rá, hogy még a jegygyűrűjét is eltüntette az ujjáról a későbbi fotókon. A versengés, hogy ki a kiemelkedőbb ugyanazon a családon belül, mérgező lehet, és talán az is.  

Magyar történetet is találunk, ahol két közismert személy, akik egy párt is alkotnak, együtt vezetnek műsort. Puskás Peti és Dallos Bogi együtt mentorkodtak az egyik X-Faktor évadban. A két fiatal a közös munka során jött össze, mára pedig boldog házasokként élnek.

Lapunk kíváncsi volt arra, hogy mi várhat Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatára, így felkerestük Hevesi Kriszta szexuál pszichológus és párkapcsolati terapeutát.

„Fontos, hogy a pár mennyi ideig dolgozik együtt. Ha évtizedeket vannak összezárva a nap minden órájában, arra könnyen rámehet a kapcsolatuk. Az sem mindegy, milyen az alá-fölé rendeletségi viszony, esetleg mennyire érvényesülnek a férfi-női szerepek” – kezdte az AcNewsnak Hevesi Kriszta, aki a két fiatal előadó szemszögét vette ezután górcső alá.

„Egy kapcsolat korai fázisában ez a helyzet még egy plusz romantikus pikantériát is hozhat. A két fél ilyenkor még jobban érezheti, hogy segíti és felemeli egymást. Itt viszont jön egy csavar… kérdés, hogy a felek mennyire ülnek fel bizonyos provokációknak, ami érkezhet a szereplőktől, a többi zsűritagtól, nézőktől, vagy akár a médiától. Ez sok konfliktust okozhat közöttük. Azt sem szabad elfelejteni, hogy két sikeres emberről beszélünk, akiknek fontos a saját arculata, hírneve, és egyikőjük sem szeretné, ha az sérülne. Fontos, hogy mindent meg tudjanak beszélni egymás között, mielőtt a külvilág felé kommunikálnának egy-egy konfliktust, vagy félreérthető mondatot, beszólást. De persze mindkettőjüknek van már elég tapasztalata ahhoz, hogy az ilyen hullámokra ne üljenek fel.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés