ACNEWS

Sztárban Sztár versenyzője kiakad a rosszindulattól

Judy bírja a kritikát, a rosszindulatot azonban nehezen viseli el. Az énekesnő úgy tűnik, jobban tart az internet népétől, mint a showműsor bíráitól.

 

Hirdetés
Ad image

Judy bírja a kritikát, a rosszindulatot azonban nehezen viseli el. Az énekesnő úgy tűnik, jobban tart az internet népétől, mint a showműsor bíráitól.

 

Vasárnap este vadonatúj zsűrivel indult el a TV2 Sztárban Sztár című műsorának 9. évada, ahol már az első adásban kiemelkedő produkciókat láthattak a nézők. Ilyen volt Judyé is, aki Cserháti Zsuzsa bőrébe bújva, könnyekig hatotta az ítészeket. Bár az énekesnő 25 éve van a szakmában, elmondása szerint nagyon izgult az adás előtt.

„Sosem féltem a kritikától, nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy nagyon izgulok. Van bennem ugyanis egy megfelelési kényszer és egy elvárás magammal szemben, ugyanakkor a zsigereimben érzem az ítélkezést is. A kritikát bírom, a rosszindulatot viselem nehezen ”- kezdte a lapunknak Judy, hozzátéve, nem olvassa a róla szóló cikkeket, ugyanis, szerinte úgy sem fog tudni mindenkinek megfelelni.

„Sokan elfelejtik, hogy itt nem csak arról van szó, hogy valamit jól elénekeljek…Judy hangon el lehet énekelni bármit, de valakit kompletten leutánozni egy egészen más dolog” – magyarázta a Groovehouse énekesnője, aki a következő adásban Pinket fogja életre kelteni a színpadon.

Judy rendkívül kritikus önmagával szemben. Tisztában van a hibáival, ennek fényében pedig tudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy adásról adásra többet tudjon kihozni magából. Bár sokakban – főként a koruknál fogva – erős kételyek támadtak az új zsűri szakmaiságát illetően, Judy az állítása szerint minden szavukkal azonosulni tudott.

„Nagyon jól megfogalmazták azt, amit közölni akartak, jófejek és tisztelettudóak voltak. Mindenben egyet értettem velük.” – fogalmazott az énekesnő, aki a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című érzelmes dallal megkönnyeztette Lékai Kiss Ramónát és Marics Petit is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JUDY

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés