ACNEWS

Sztárbox: tilos, mégis engedték Rácz Jenő mocskos sértéseit a bírók

Fotó: RTL
Fotó: RTL
A verseny egyik bírója elismerte, hogy tilos a boxmeccsen a másik sértegetése, mégsem tettek semmit ellene.
Hirdetés
Ad image

Lerántotta a leplet a pontozóbíró Istenes Bence és  Rácz Jenő Sztárbox  meccséről. Dr. Béki Piroska IBA bíró vasárnap egyike volt a három  a pontozóbírónak, aki a ring mellett  figyelte a mérkőzést. A szakember elismerte: tilos a ringben, meccs közben a másik sértegetése. Mint mondta, olyannyira szigorúan veszik ezt, hogy a mérkőzés megkezdése után meg sem szólalhatnak a versenyzők. Ha pedig valaki mégis sértegeti a másikat, akkor sem szólalhat vissza neki. Az AcNews információja szerint amennyiben a vezető bíró a ringben ilyen súlyos szabálytalanságot tapasztal, azonnal meg kell intenie a vétkes versenyzőt. Azért van ott, hogy meghallja. Az is igaz Rácz Jenőt. Mivel egy intés 1 pont levonással jár, akkor is Jenő nyert volna.

Azon már meg sem lepődünk, hogy az RTL két műsorvezetője meg sem kérdezte a Dr. Béki Piroska pontozóbírót, hogy a kollégája ezzel nem hibázott-e. „Olyan nagy volt a zaj körülöttünk, hogy nem hallottunk ebből semmit” – magyarázta Béki Piroska az RTL műsorvezetőjének. Hozzátette: a ringben a mérkőzést vezető bíró sem hallotta a sértegetéseket. Ami azért is érthetetlen, mert Rácz Jenő maga is elismerte, hogy mocsokságot követett el a mérkőzésen. Vagyis tudta, hogy amikor cigányozott és b-zinak nevezte az ellenfelét, az szabálytalan.

Istenes Bencét skypon érte utol a Reggeli műsorvezetője. „Nem bánok semmit. Nem szomorkodom… Abszolút benne lennék egy visszavágóban, azzal a kikötéssel, ha tényleg a boxról szól – válaszolta a kérdésre Istenes Bence. Aki mint mondta, tanult a hibájából, a vereségből is. Most már csak azt várjuk, hogy Rácz Jenő a saját mocsoksága miatt kérjen bocsánatot Istenes Bencétől.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés