ACNEWS

Sztriptízbárban ragadt éjszakára a vécén ülő turista

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A férfi nem a pucér nők miatt ment oda, hanem mert, nagyon kellett vécére mennie. Mire végzett, már mindenki elhagyta a bárt.
Hirdetés
Ad image

Egy csehországi Brno központjában sétáló nő szombat kora reggel „segítség, segítség” kiáltásokat és dörömbölést hallott. Hívta a rendőröket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. Csak ott derült ki, hogy a segélykiáltások egy sztriptízbárból érkeztek – írja a blesk.cz.

„Hívták az ügyeletes tisztet, aki a kollégájával együtt érkezett. Amikor kinyitották az ajtót, egy férfi állt mögöttük, aki zavartan megfogta a fenekét, és angolul elmagyarázta, hogy épp zárás előtt látogatott el a létesítménybe, hogy használja a mosdót” – mondta a rendőrök szóvivője, Jacob Ghanem.

Úgy tűnik, a férfi egy kicsit tovább maradt… Mert amikor kijött, már minden zárt és sötét volt. „A személyzet ellenőrizte, hogy nem sérült-e meg vagy nem hiányzik-e valami, és biztosította a rendőröket, hogy nincs kár. Mivel a férfi nem követett el semmit, az iratai ellenőrzése után elengedték” – mondta a szóvivő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés