ACNEWS

Szűcs Judith nem adja fel, de már csak titokban reménykedik

Szűcs Judith 1976 - Fotó: Fortepan / Urbán Tamás
Szűcs Judith 1976 - Fotó: Fortepan / Urbán Tamás
70 esztendős lett Szűcs Judith elégedett az életével, kibékült a korával – ám egy vágya mégsem teljesült.
Hirdetés
Ad image

A hajdani diszkókirálynő halogatja az esküvőjét és egy apró, gőgicsélő csodára vár, a nagymamai szerep kimaradt az életéből. 

– Nem zavar, hogy betöltöttem a hetvenet, hiszen nagyjából egy éve már amúgy is felfelé kerekítettem a koromat. Emellett tisztában vagyok azzal, hogy fiatalabbnak nézek ki annál, mint amennyi vagyok. Szerencsés a genetikám, akárcsak a bátyámnak, Antalnak – magyarázta az énekesnő, aki elégedett a karrierjével, ám a magánéletében van, ami hiányzik,

– Természetesen vágyom arra, hogy legyen unokám, de nem szeretnék semmit ráerőltetni a lányomra, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert – mesélte a Blikknek Judith

Elég későn, nagyjából 14 éve ismerte meg azt a férfit, akivel azóta is kiegészítik egymást, s bár többször tervezték, eddig mégsem házasodtak össze.   

–Egy idő után elengedtük a tervezgetést, hiszen olyan gyorsan változó világban élünk, hogy nagyon nehéz fél évvel előre kitűzni egy olyan dátumot, ami majd mindenkinek jó lesz. Ettől függetlenül a házasság továbbra is a látóterünkben van, ám sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy teljesen spontán módon kelünk majd egybe – jelentette ki.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés