ACNEWS

Elborzasztó, mi történt az elrabolt kisfiú szüleivel

Az elrabolt gyereket és a szülőket is sokként érte a hír, amikor a mentési költségeit kiszámlázták nekik.
Hirdetés
Ad image

Eddig ismeretlen, maszkos tettesek elraboltak egy kisfiút. A kezeit egy utcai vaskerethez ragasztották, majd magára hagyták. Tűzoltóknak csak úgy sikerült kiszabadítani13 éves Fynn-t, hogy lefűrészelték a vasról. De Aschersleben, a német kisvárosban még sem ezzel a hírrel került az újságok címoldalára.

A megpróbáltatások ugyanis fokozódtak, a mentés költségét és plusz az adminisztrációs díjat a családon akarják behajtani. A szülőknek 111,03 eurót kellene a város pénztárába befizetni. Melanie, a 40 éves édesanya ezt felháborítónak tartja.

Amikor a fia meglátta a hivatal levelét és elolvasta, sírva fakadt, és megkérdezte, hogy valóban őt hibáztatják-e a történtekért, valóban miatta kell fizetnie az anyukájának…

A gyermek édesapja elmondta, hogy a fia a olyan sokkos állapotba került, hogy kísérőt kellett biztostani mellé, amíg iskolába ment, és több térfigyelő kamerát is felszereltek a lakásban.

A fiút nem csak a megalázó elrablás miatt érte sokk, de másodszor is, amikor a családjára háríitották a felelősséget és a károkat.

A család egy dologban reménykedhet, hogyha megtalálják az elkövetőt, akkor ezt az összeget majd neki kell kifizetnie. Elkövetőként a család a szomszédra gyanakszik, bosszúra gyanakodnak – de a vizsgálatok eddig eredménytelenek voltak. Fynn édesanyja reméli, hogy a város megértést tanúsít és visszavonja a követelést – írta a bild.de

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés