ACNEWS

Szuperpáros bukott le az Álarcos énekesben

Szerepet cserélt a Csacsi és a Lovag.

Hirdetés
Ad image

Szerepet cserélt a Csacsi és a Lovag.

Lebukott az RTL Klub sikerműsorának első sztárpárosa, ugyanis a Lovag Gryllus Dorkát, a Csacsi pedig párját, Simon Kornélt rejtette. A sztárpáros tagjai csak nagyfiúkat avatták be abba, hogy a műsorban szerepelnek.

„Egyáltalán nem nézünk itthon tévét, tudtunk a műsorról, mert azt láttuk, hogy több színész kollégánk is szerepelt már benne. Így, amikor felkértek, nem hezitáltunk sokáig” – kezdte lapunknak Gryllus.

„Nagyon jó kihívás volt, élveztük, hogy Kornéllal közösen dolgozunk, ráadásul így volt egy közös titkunk is. Imádtuk a próbákat, a felvételeket. Bár azt be kell vallanom, a Lovag jelmez olyan nehéz volt, hogy néha este, amikor lefeküdtem aludni, olyan érzés volt, mintha még mindig rajtam lett volna” – mondta nevetve a színésznő, aki azt is elárulta, miként élték meg, hogy a Finálé előtt, negyedikként leplezték le őket.

„Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, egy nap két adást veszünk fel. Amikor lement az első produkció azt éreztük, persze jó lenne ott lenni a top háromban, de a kisfiunk pont akkor lett beteg, otthon is szerettünk volna lenni vele estére. Kornél pedig egy éjszakai forgatásról érkezett, és közel két napja nem aludt már akkor. Így tudtam, bárhogy is lesz, örülünk, ha véget érne számunkra a műsor vagy ha továbbjutunk” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés