ACNEWS

600 év börtönt kap a diákjával szexelő 74 éves tanárnő

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A tanárnőt 25 vádpontban fogták perbe az egyik 14 éves fiú tanítványa ellen elkövetett többszöri szexuális zaklatásért abban a magániskolában, ahol tanított.
Hirdetés
Ad image

„Anne Nelson-Kochra évszázadok várnak a rácsok mögött” – közölte Kevin Croninger a Monroe megyei kerületi ügyész, miután egy háromnapos tárgyalást követően 25 rendbeli szexuális erőszak miatt elítélték a mindössze 14 éves fiú diákot többszörösen zaklató tanárnőt. Összesítve, 600 évnyi börtön vár rá.

A nő a 2016-17-es tanévben többször is bántalmazta a tinédzsert annak a magániskolának az alagsorában, ahol tanított a Wisconsin állambeli Tomahban.

Sarah Skiles helyettes kerületi ügyész az áldozatról elmondta: „A bűncselekmények áldozata egy hihetetlenül bátor fiatalember. Nagyon hálásak vagyunk az esküdtszéknek az igazság kiderítése iránti elkötelezettségükért.”

Skiles kérte a bírót, hogy Nelson-Kochot az október 27-i ítélethirdetésig tartsa börtönben, de Richard Radcliffe, a Monroe megyei körzeti bíróság bírája nyomkövetős lábbilinccsel szabadon engedte, amíg az ítélethirdetés meg nem történik – írja a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!