ACNEWS

Teljesen új pályán próbálja ki magát Völgyesi Gabi

A Unique énekesnője önismereti workshopot indít.

Hirdetés
Ad image

A Unique énekesnője önismereti workshopot indít.

Nem akármilyen dologba vágja a fejszéjét Völgyesi Gabi, aki úgy döntött az önismeret irányába tesz egy kitérőt. Az énekesnő ezt a területet érintve szervezte meg első workshopját, amelyen számtalan témát érintenek majd a résztvevőkkel.

„Majdhogynem évekről beszélünk, hogy ez a dolog elkezdte magát kiforrni. Szeretek másokkal beszélgetni, megérteni a motivációjukat, érdemben figyelni. Nyilván ez abból is fakad, hogy két gyerekem van és egész nap rájuk figyelek. Ez a workshop azonban egészen más lesz” – árulta el a Lélekközösség Peller Mariannal című műsorban az énekesnő, aki most még csak egyetlen alkalmat szentel a csoportos, meghitt beszélgetésre.

„A nyáron egyetlen ilyen időpont lesz, ősszel viszont szeretném rendszeresíteni a workshopot. Egy olyan közeget szeretnék megteremteni ebben, amelyben a tapasztalatokat, az önbizalom, a magabiztosság, valamint az önismeret útján tett felismeréseinket osztjuk meg egymással. Öt-nyolc fővel tervezem a beszélgetéseket, amelyekben érinteni fogjuk a siker- és kudarcélményeket is. Persze nem lehet és nem is tudnám meghatározni a workshop pontos tematikáját. Ott és akkor fog alakulni, a résztvevőkhöz igazodva. Szeretném, hogy ez egy kölcsönös energiaáramlás legyen. A mostani egy exkluzív esemény lesz, de a jövőben úgy tervezem, hogy ezek a beszélgetések többek számára is elérhetőek lesznek. Ezzel párhuzamosan rengeteg minden más is foglalkoztat és a Unique-al is minden hétvégén megyünk már koncertezni. Csodálatos dolog, hogy most ennyi minden van” – tette hozzá a 95.8 Sláger FM-en Völgyesi Gabi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés