ACNEWS

Titokban temetik el Vágó Istvánt

A család sokáig titkolta mikor lesz a kvízmester temetése. Most kiderült, nem lesz nyilvános, hanem a családi ház kertjében, titokban helyezik örök nyugalomra. Ehhez pedig nyilván minden engedélyt beszereztek.
Hirdetés
Ad image

Vágó István váratlan halála április 29-én megrázta az egész országot. Miután kiderült a szomorú hír, a fia, Péter akkor azt mondta nem árulja el, hogy mikor és hol lesz a temetés.

Most kiderült, hogy egyáltalán nem lesz gyászszertartás, a szűk család kör megtartja magának a végső búcsút, melyre a házuk kertjében kerítenek sort. Egyikük sem akarja, hogy egy kívülálló lássa a fájdalmukat– írja a Story magazin.

Mindennek ellenére, lesz egy nyilvános búcsúztatója is az egykosi vegyészmérnöknek. A DK – a családdal egyeztetve- tartja az eseményt, május 18-án, csütörtökön 17 órától Budapesten, a Szent István parkban.

„Mindenkit arra kérünk, ha kedves emléket őriz Istvánról, jöjjön el, rója le a tiszteletét, és ha szeretne, helyezzen el egy szál fehér virágot a megemlékezésen. Köszönjük!” – írták a DK közleményében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés