ACNEWS

Temetésre menet tűnt el a koporsó és a holttest

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Egy nőt Olaszországban akartak eltemetni. A gyászolók hiába várták a koporsót. Az elhunyt és a temetkezési vállalkozó is eltűnt.
Hirdetés
Ad image

Olaszországban akartak eltemetni azt a nőt, akit négy nappal korábban tragikus baleset ért. Ő volt az, aki egy parkolóban hátramenetet akart kapcsolni új Nissan Qashqai-jával, de sebességbe kapcsolt. Az autó kilőtt, és mintegy 30 métert zuhant a Comói-tóba. A kocsiban tartózkodó férj, Enrico és egy másik rokon túlélte a balesetet, de kritikus állapotban vannak.

A gyászolók hiába várták a koporsót az elhunyttal és a temetkezési vállalkozóval. Ugyanis a vállalkozó, akinek a holttestet a temetőbe kellett volna vinnie, eltévedt!

A 37 éves férfi, nem tudni miért, a télen lezárt Dordona-hágón ment át az autópályán keresztül vezető tényleges út helyett. A jármű mintegy 2000 méteres magasságban, a Keleti-Alpok közepén lerobbant. A temetkezési vállalkozónak nem volt térerő a mobiltelefonján, és a kocsit hátra hagyva kétségbe esve majdnem tíz kilométert vánszorgott a hóban. Végül egy kunyhóhoz ért. Az olasz onnan tudta riasztani a mentőket. A segítők megtalálták a hipotermiás férfit, és biztonságba helyezték, és a völgyben levő kórházba szállították. Az állapota stabil.

Manuela Spargi holttestét azóta elvitték. A „Corriere” az esettel kapcsolatban egy dühös rokont idézett: „A templom tele volt, de a koporsó nem érkezett meg. Abszurd, hogy nem értesítettek”. – írja a bild.de

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés