ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Terrorban tartja egy szexéhes delfin a fürdőzőket

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Két éve tart a Szuzu nevű, fickós palackorrú delfin ámokfutása, 2022-ben 21, tavaly 9, idén nyáron pedig 18 támadásért volt felelős.
Hirdetés
Ad image

Szuzu, a szexéhes palackorrú delfin két éve tartja terrorban a japán fürdőzőket. Nevét arról a városról kapta, ahol előszőr találkoztak vele a strandolók. A szexuális vágyát pedig a feltűnő erekciója bizonyítja – írta 24 a Daily Star alapján. Szuzu története egyáltalán nem vicces, számtalan fürdőzőt és búvárt is megtámadott. Volt olyan áldozata, akit csak meglökött, többeket meg is harapott, egy búvárnak az ujjbegyét szakította le.

A közép-japán partok mentén jet skivel keresik az embereket zaklató tengeri emlőst, Szuzu miatt figyelmeztető táblákat helyeztek ki a régióban. A biológusok szerint Szuzu egyértelmű párzási viselkedést mutat. Az ivarérett delfinek jellemzően 300 kilogrammosak, fogaik élesek, és több mint 30 kilométeres sebességgel is úszhatnak. Emiatt komoly veszélyt jelenthetnek az emberekre. Szakértők szerint Szuzu túlságosan sok időt töltött emberek közelében, és valószínűleg magányos.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés