ACNEWS

Testileg és szellemileg is kimerült az időjós, nem is marasztalták

Nem marasztalták Gaál Noémit, aki közel 30 év után döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a médiát.

Hirdetés
Ad image

Nem marasztalták Gaál Noémit, aki közel 30 év után döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a médiát.

Mint ahogy azt tegnap megírtuk, Gaál Noémi huszonöt év után döntött úgy, hogy egy időre szeretne visszavonulni a médiától, ezért távozik az ATV csapatából. A csatorna közleményben adta hírül, hogy Noémit február 28-án láthatják utoljára a nézők.

Az időjós nehéz éveket tudhat be magának. A rengeteg munka és az állandó rohanás testileg és szellemileg is kimerítette, ezért időszerűnek látta, hogy egy kicsit önmagára összpontosítson.

„Novemberben veszítettem el imádott édesapámat, aki három évig küzdött súlyos betegséggel, én pedig végig mellettem voltam. Emellett vittem a vállalkozásomat, és a tévében is többet dolgoztam, mert a kolléganőmnek kisbabája született. Állandó rohanás volt az életem, semmi időm nem maradt a pihenésre. Lelkileg és fizikailag is mély fáradtság van rajtam” – mesélte a Blikknek Noémi, aki már egy ideje ízlelgette a döntését.

„Amikor az embernek egy ennyire közeli hozzátartozója távozik, átértékeli az életét. Ráébred, hogy muszáj változtatnia, és máshová helyezni a fókuszt az életében, mert nem bírja már sokáig azt a feszített tempót, amit eddig diktált. Az éveken át tartó napi 4-5 órás alvásoknak és a folyamatos stressznek lehetnek egészségügyileg is negatív hatásai, amit minimálisan én is érzek, és tervezek is felkeresni majd emiatt néhány orvost” – mondta.

Döntését csak megerősítette a csatorna vezetőségének álláspontja. Nem marasztalták az időjóst, korrekten és emberségesen búcsúztak el egymástól.

„Örülök neki, hogy lesz még egy búcsúadásom, amivel szépen le tudom zárni az ATV-vel való közös munkát, illetve azt a több mint 30 évet, amit a képernyőn töltöttem. Nem mondom azt, hogy a jövőben nem láthatnak majd a nézők valahol feltűnni. Még mindig szeretem a hivatásom, nem a tévés munka volt teher, hanem az egész csomag, amiből jelen pillanatban ezt kellett leraknom. Most a tavaszt szeretném pihenéssel tölteni, de ha jön majd egy lehetőség, arra nyitott vagyok és átgondolom” – fogalmazott Noémi, akinek jelenleg egészen más tervei vannak a jövőjét tekintve. Többet szeretne a magánéletére fókuszálni, valamint több időt és figyelmet szánni az édesanyjára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés