ACNEWS

Testvért akart a kisfiának Szabó Zsófi

A Reggeli műsorvezetője Shane Tusuppal való szakítása óta először adott interjút.

Hirdetés
Ad image

A Reggeli műsorvezetője Shane Tusuppal való szakítása óta először adott interjút.

Zsófi most nyilatkozott először, amióta felbontotta eljegyzését Shane Tusuppal. Többek között arról is beszélt a Joy magazinnak, hogy az elmúlt években visszatérő vendégek az akadályok és a kihívások az élete minden területén.

 „A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat” – mondta Szabó Zsófi, aki szerint ő egy extrovertált ember, de médiában eltöltött 14 éve sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tette.

2014-ben veszítette el édesapját Szabó Zsófi, akkor ország-világ láthatta, hogy teljesen összezuhant, hetekig nem beszélt senkivel, nehezére esett a munka is.

„Kislánykorom óta a legnagyobb félelmem az apukám elvesztése volt, és amikor ez bekövetkezett, és láttam, hogy az élet mégis megy tovább, onnantól kezdve azt mondtam, nincs már olyan, ami engem megtörne. Nem tud. Most már azt gondolom, meg tudna: a gyermekem az, aki a legfontosabb az életemben” – vallott őszintén a műsorvezető, aki eljegyzése felbontásától volt hangos az elmúlt hónapban a média.

Fotó: Joy | Forrás: Astoria Agency

„Egy izmos hasat mutató kép mögött, amire jönnek is a »na, mutogatja magát« kommentek, ennél sokkal több van egy nőben. Senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére” – fogalmazott a sztár a magazinnak.

„Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól” – fejtette ki a műsorvezető, aki az utóbbi időben valósággal beleszeretett a futásba, ennek köszönheti, hogy jó formában van, egészséges.

Fotó: Joy | Forrás: Astoria Agency

Szabó Zsófi egyik legnagyobb támasza édesanyja, róla is mesélt az újságban.

„Anyukám mondta azt, mikor másfél éve nagyon nehéz magánéleti időszakot éltem át: >>Kislányom, te két hét alatt megráztad magad, és mint egy főnixmadár, felragyogtál, senki nem látta rajtad.<< Most is ezt élem. Hova hagyjam el magam? Miért nyalogassam a sebeimet? Megyek tovább és helytállok, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ne álljak helyt. Én ebben jó vagyok. Minden helyzetből fel tudok állni, és ebből mások is meríthetnek erőt” – mesélt kendőzetlenül őszintén a műsorvezető.

Fotó: Joy | Forrás: Astoria Agency

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés