ACNEWS

Tetoválás közben altatták el és erőszakolták meg a gyanútlan lányt

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Csak egy tetoválást szeretett volna. A művész elkábította, a lány arra ébredt, hogy a férfi éppen fölötte fekszik...
Hirdetés
Ad image

Geicy Watson a The Sunnal osztotta meg sokkoló történetét. Geicy horrorba illő meséje ott kezdődött, amikor a lány bejelentkezett a tetováló művészhez, Dewal Dos Santoshoz, aki piercingeket is csinál. A férfi egy jó ajánlatot adott a lánynak, akinek már nagyon hiányoztak a testékszerei. A szeánsz előtt szóba elegyedtek, Geicy megmutatta a tetoválásait, és elmesélte Dewalnek, hogy mennyire érdeklődik a boszorkányság iránt. A piercingek végül elkészültek, a lány pedig hazament. Azonban nem tudta kiverni a fejéből az új tetoválás ötletét. Megnézte a férfi munkáit az Instagramon, majd újra felvette vele a kapcsolatot. Szerencséjére Dewalnek pont volt egy lemondása, így Geicy-t soron kívül fogadta.

A lány pedig nem habozott. Időben megjelent az időpontnál, ahol megbeszélték, hogy az ujjaira szeretne különböző, mágiával kapcsolatos szimbólumokat. A megbeszélés során Dewal megkínálta egy pohár fehérborral. „Nagyon ideges voltam, féltem a tetoválással járó fájdalomtól, így elfogadtam. Kiszaladtam a mosdóba, azután megittam az egészet.” Ezután pedig elkezdődtek az ilyenkor már megszokott műveletek. A tetováló érzéstelenítőkrémet kent a lány ujjaira, majd amíg vártak, hogy elzsibbadjon az ujja a férfi betett zenét, majd elkezdtek beszélgetni. „Elővett egy koponyás nyakláncot, amit állítása szerint azért vásárolt, mert rám emlékezteti. Nem voltam benne biztos, hogy fel akar-e szedni, vagy én lettem paranoiás. De azt mondta erre, hogy csak jobban meg akar ismerni. Én ekkor leszögeztem, hogy nem igazán osztom az érdeklődését és végül elkezdett tetoválni. Ujjról ujjra haladt szépen lassan.” – emlékezett vissza Geicy. Azonban, ahogy telt az idő egyre furcsábban érezte magát. Míg végül elvesztette az eszméletét.

A tetoválószalonban erőszakolta meg áldozatát

Amikor legközelebb kinyitotta a szemét azt látta, hogy Santos rajta fekszik. „Megerőszakolt. Nem tudtam a szememet rendesen kinyitni, mindenem elnehezült, a karom se mozgott. Azt nyögte, hogy tudja, hogy ezt szeretem. Próbáltam lelökni magamról, és folyton nemet mondtam, de újra elájultam. Amikor magamhoz tértem még mindig rajtam volt és mocskos dolgokat súgott nekem. Ekkor segítségért akartam kiáltani, de semmi erőm se volt. Újra elájultam.” – folytatta a történetet. Amikor legközelebb magához tért a férfi a kanapén aludt. Később a férfi üzenetet küldött neki, hogy sajnálja. Elcseszte. De Geicy a drogtól és a sokktól annyira kába volt, hogy csak hazabotorkált, majd három napig aludt. Végül harmadnapon egy barátnőjének számolt be a történtekről, aki azonnal orvoshoz vitte. Végül a doktor segítségével feljelentést tettek, Santost pedig elítélték a londoni bíróságon nemi erőszak okán.

Örökre a bőrébe vésték a történteket

A történet azonban itt nem ér véget. Geicy a traumától mélydepresszióba esett, ráment a munkája, az egészsége is. Most már kezd meggyógyulni, de a félig befejezett, börtöntetoválásnak kinéző minták nap mint nap emlékeztetik őt arra, hogy mi történt vele. A célja most az, hogy elég pénzt tudjon gyűjteni egy lézeres eltávolításra.

(A kép csak illusztráció. Az eredeti tetoválásról a képek itt tekinthetőek meg.)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés