ACNEWS

Tina Turner: sokan csak a lábamról ismernek

Fotó: képernyőkép
Fotó: képernyőkép
Hirdetés
Ad image

Az világhírű énekesnő szerint a virgácsai fontos szerepet játszottak abban, hogy híressé váljon.

Annak ellenére, hogy világszerte több mint 100 millió lemezt adott el, és minden idők egyik legikonikusabb hangjával rendelkezik, Tina Turner meg van győződve arról: „sokan csak a lábamról ismernek”.

A 83 éves énekesnő, aki állítólag egyszer 2 millió fontra biztosította a lábait, a The U.S. Sun című amerikai lapnak elmondta: Néha úgy gondolom, hogy a lábaimról legalább annyira meg lehet ismerni, mint a hangomról.

A slágergyáros ezek után elmondta, hogy csak azért villantotta meg a lábait pályája elején, mert így sokkal könnyebb volt táncolni, de végül ez lett ikonikus stílusának része.

„Amikor fiatalabb voltam, soha nem éreztem magam magabiztosnak, de a sok figyelem miatt, amit a lábaim kaptak, rájöttem, hogy biztos rendben vagyok testileg!”

Tina Turner 2009-ben vonult vissza a zeneipartól, miután 50 éves jubileumi turnéja során 37 teltházas koncertet adott Észak-Amerikában, és közel 50 millió dollárt keresett.

A turné ezután Európába vezetett, ahol további 47 élő koncertet adott – összesen több mint egymillió koncertlátogató látta az énekesnőt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés