ACNEWS

Tinilányt akart megerőszakolni a román férfi

Borzalmas dolgot művelt a közel 30 éves férfi a 15 éves kislánnyal.

Hirdetés
Ad image

Borzalmas dolgot művelt a közel 30 éves férfi a 15 éves kislánnyal.

A férfi februárban, a Költők Parkjában találkozott a kiskorú lánnyal, ahol beszélgettek, majd később felmentek a férfi lakásába, ahol folytatták a társalgást és közben alkoholt fogyasztottak.

Egy idő elteltével a lány úgy döntött, hogy mivel későre jár, hazamegy, ezért felállt és elindult a szobából kifelé. A férfi azonban ekkor erősen, fájdalmat okozva, megragadta a sértett kezét, és közölte vele, hogy nem mehet sehova, majd az ágyra rántotta a lányt, és erőszakoskodni kezdett vele.

A sértett védekezésképpen a lábaival eltolta magától a férfit, aki azonban nem hagyott fel a támadással, testi erőfölényét kihasználva, lerángatta a sértettről a nadrágját, és erőszakkal, olyan testhelyzetbe próbálta hozni a lányt, hogy szexuális aktust tudjon létesíteni vele. A sértett továbbra is kitartóan védekezett, ennek során megrúgta a vádlott fejét, amely miatt a férfi orra és a szája is vérezni kezdett, majd meg is harapta a férfit, aki végül a lány kitartó ellenállása miatt felhagyott a támadással.

Az illetékes ügyészség a tettét beismerő férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A tárgyalás eredményeként a Budai Központi Kerületi Bíróság a vádlottat váddal egyezően, 18. év alatti személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, és ezért őt 4 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta a kiskorúakat érintő valamennyi foglalkozástól.

A bíróság ügyészi indítványra fenntartotta a vádlott letartóztatását is, a másodfokú eljárás befejezéséig. Az ítélet nem jogerős, mert az ellen a vádlott és a védő fellebbezést jelentett be – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés