ACNEWS

Tisztítószert találtak a Szentkirályi ásványvízben

Forrás: Szentkirályi Magyarország, Instagram
Forrás: Szentkirályi Magyarország, Instagram
Visszahívta a szénsavmentes ásványvizét a Szentkirályi Magyarország, miután az italban nyomokban tisztítószert találtak.
Hirdetés
Ad image

A Szentkirályi Magyarország minden fogyasztót megkért arra, hogy akik a múlt pénteken, azaz március 22-én bármelyik Auchan áruházban vásároltak a 1,5 literes, szénsavmentes ásványvízből, azok azonnal vigyék vissza a terméket. A szóban forgó termék lejárati ideje 21.03.2025. Az Auchan oldalán arról számol be, hogy a Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkirályi termékbe csekély adagban tisztitószer került. A termék nagyobb mennyiségben történő fogyasztásának egészségügyi kockázata lehet. Azonban a szennyezés már a kibontás után felismerhető. A víznek kellemetlen szaga van, és az íze sem a megszokott.

A cég az érintett termékek túlnyomó többségét időben sikeresen visszahívta a raktárakból és a boltokból. Azonban az Auchan polcaira már felkerültek a termékek. A Szentirályi kéri, hogy az érintettek vigyék vissza a terméket a boltba, ahol vásárolták azt. Amennyiben erre nincsen lehetőség a 06-80-200-329-es telefonszámon tudják jelezni azt az ásványvízgyártó cégnek. A Szentkirályi természetesen kicseréli a szennyezett termékeket, vagy megtéríti annak az árát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés