ACNEWS

Titokban temették el a szépségkirálynő, Molnár Csilla anyukáját

Molnár Csilla / Fotó: Fortepan
Molnár Csilla / Fotó: Fortepan
Csilla 1985-ben lett Magyarország Szépe, édesanyja, Marika az utolsó napig gyászolta az öngyilkosságba menekült lányát.
Hirdetés
Ad image

Hosszan tartó, súlyos betegség után meghalt az 1985-ös Magyarország Szépe győztesének édesanyja, Molnárné, Marika. Aki az utolsó napig gyászolta az 1986-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt lányát. Csilla halála annak idején egész Magyarországot megdöbbentette. Friderikusz Sándor „Isten óvd a királynőt” című, rendkívül sikeres könyvet írt róla. De Homonyik Sándort is megihlette a szépségkirálynő élete és tragédiája.  Álmodj királylány címmel dalt írt róla, ami hosszú időn át vezette a hazai slágerlistákat.

Molnár Csilla édesanyja súlyos, gyógyíthatatlan beteg volt. Ausztriában élt az utóbbi 40 évben, ugyanis férje elvált, fia, Attila pedig börtönben ül egy osztrák banki tisztviselő meggyilkolása miatt. A Blikk úgy tudja, Marika pár hónapja hunyt el.

„Attilán kívül senki nincs az élők sorában a Molnár család tagjai közül. „Szerencsére akadtak távolabbi családtagjai, akik élete utolsó időszakában a gondját viselték”– mondta a lapnak egy fonyódi lakos. Mint azt a lapok megírták, 1986-ban Molnár Csilla gyógyszer-túladagolásban halt meg. Amin az édesanyja sosem tudta túltenni magát. „Azt hiszem, nem csak a gyerekemet veszítettem el, hanem mindent. Most üresség van” – mondta egy dokumentumfilmben Molnár Marika.

Csilla egykori szerelme, Futács Károly az AcNewsnak elmondta, sajnos nem lehetett ott Marika temetésén, aki már egy éve hogy meghalt. „Nagyon kedveltem Csilla édesanyját, de a rokonai eltitkolták a halálát, ezért nem tudtam elkísérni utolsó útjára. Megnyugtató érzés, hogy imádott lánya mellé temették.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés