ACNEWS

Tizenkét ország jelezte részvételét az augusztus végi nemzetközi repülőnapra

Már tizenkét ország jelezte, hogy kötelékkel részt vesz az augusztus végén Kecskeméten tartandó nemzetközi repülőnapon - mondta a Magyar Honvédség parancsnokának megbízott helyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

    

Hirdetés
Ad image

Már tizenkét ország jelezte, hogy kötelékkel részt vesz az augusztus végén Kecskeméten tartandó nemzetközi repülőnapon – mondta a Magyar Honvédség parancsnokának megbízott helyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

    

Sándor Zsolt kiemelte: mások mellett a „Török Csillagok” és a „Szaúdi Sólymok” is tartanak bemutatót, és több mint húsz nemzetközi hadiipari vállalat is részt vesz a kétnapos rendezvényen.
A parancsnokhelyettes közölte: nemcsak a légierő, hanem a szárazföldi haderőnem is megjelenik, bemutatót tartanak a különleges műveleti katonák, a területvédelmi ezredek, a honvéd kadétok, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is képviselteti magát. Lesznek gyermekprogramok, valamint négy toborzópont is működik majd a rendezvényen, ahol a hivatásos, a szerződéses és a tartalékos katonai szolgálat iránt érdeklődőket is várják.
Sándor Zsolt elmondta: elindult a rendezvény honlapja is. A repulonap2021.hu oldalon jegyet lehet vásárolni a rendezvényre, továbbá itt minden friss információt, köztük az aktuális Covid-eljárásrendet is folyamatosan közzéteszik. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés