ACNEWS

Tizenöt éves lányt erőszakolt meg egy mentős

Pixabay
Pixabay
Szégyentelenül visszaélt a pozíciójával. Életek mentése helyett kiskorú lányokat tett tönkre.
Hirdetés
Ad image

Az életmentő kiskorú lányokon élte ki perverz fantáziáit! A házas férfi ellen a vád: súlyos nemi erőszak. A 48 éves német férfi élvezte társai bizalmát, és önkéntes mentőként szívesen viselte a piros-sárga egyenruhát. Civilként egy német szabadtéri strand műszaki vezetőjeként dolgozott.

Kiderült: 2019 nyarán Markus K. lyukat fúrt a szabadtéri uszoda öltözőjének válaszfalába, és rejtett kamerát szerelt be. A kukkoló kikémlelt egy 14 éves lányt, és lefényképezte öltözködés közben. A fotókkal aztán megzsarolta a fiatalt, és intim felvételeket követelt – azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza a titokban készült fotókat.

Az áldozat azonban nem tett eleget a követelésnek, hanem egy barátjához, az édesanyjához és a rendőrséghez fordult. A lány ezzel a feljelentéssel indította el a lavinát. A házkutatás során számos adathordozót foglaltak le és elemeztek.

A rendőrség informatikai szakértője azt mondta: „A tárolóeszközök gyermek- és ifjúsági pornográfiát tartalmaztak. A kölni Aqualandot és a gevelsbergi Schwimm-Int tudtam azonosítani, mint felvételi helyszíneket”.

Az adathordozók elemzése robbanásveszélyes tényeket tárt fel: a vádlott többször is randit beszélt meg egy szexplatformon, a lányok a valós életkorukat (15, 17 éves) adták meg. Ennek ellenére többször került sor köztük szexuális együttlétre a szabadtéri medencében. A férfi háromszor észrevétlenül eltávolította az óvszert is – ezért áll meg a nemi erőszak vádja.

Markus K. azt üzente az ügyvédével: „Fiatal nőkre bukik a…, ez volt a dolga” – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés