ACNEWS

Több tucat magyar is megvehetné Frank Sinatra egykori otthonát

Sinatra háza Youtube-képernyőkép
Sinatra háza Youtube-képernyőkép
Nyolc évig élt abban a házban Frank Sinatra, amit most eladásra kínálnak. Ebben egy sok gyermekes család is kényelmesen elférne, hiszen több szoba, több hálószoba és több fürdőszoba is van benne.
Hirdetés
Ad image

8,995 millió dollárért (3 milliárd forintért) megvásárolható Frank Sinatra 1949 és 1951 között épült csodálatos háza.

Amellett, hogy a világhírű énekes itt élt, még 500 filmes és televíziós produkciós cég is forgatott a helyszínen. Az egyszintes ház négy hektáros területen fekszik egy kis domb tetején, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik egy buja, 1300 hektáros természetvédelmi területre. Az otthonba belépve a pavilon üvegajtaja mellett egy hatalmas szalon terül el 16 méter magas mennyezettel és padlótól a mennyezetig érő üvegfalakkal, hogy a kilátás tökéletes legyen. A házban „természetesen” található medence is. Az ingatlan szomszédságában pedig van egy külön megvásárolható terület, rajta vendégházzal – írta a people.com.

A legenda szerint a rezidencia egy különösen jól ismert, bár titkos esemény helyszíne volt; az ingatlanon lévő vendégház, állítólag Marilyn Monroe és John F. Kennedy tikos találkájának adott röpke otthont. Több mint 500 filmes és tévés produkciós cég használta az ingatlant olyan filmekhez, mint a Mad Men.

Az ára ugyan nem a hétköznapi emberek pénztárcájához igazodik, de ha belegondolunk, egy szerencsés lottónyertesnek nem lenne gond ezt kifizetni. A 2020-as év 13. hetének nyertese, aki szerencséjének köszönhetően hazavihette minden idők legnagyobb hazai lottónyereményét, a 6,4 milliárd forintos összeget, ezt meg is tehetné. A Top 200 leggazdagabb magyarról nem is beszélve.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés