ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Többször is kirúgta Galambos Lajcsi lánya a milliárdos pasiját

Fotó: Galambos Boglárka/Instagram
Fotó: Galambos Boglárka/Instagram
Innen már nincsen visszaút: csak a próbababák szomorkodnak Csipak Péter bemutatótermében, ahonnan végleg eltűntek Bogi luxusruhái.
Hirdetés
Ad image

Többször is szakított Galambos Boglárka a 29 évvel idősebb Csipak Péterrel, és valószínűleg innen már nincs visszaút. Ugyanis a Fashion Streeten Csipak bemutatóterme üresen árválkodik, a Bogi tervezte ruháknak ott már híre-hamva sincs. Már az arany cégér is lekerült a homlokzatról. Pedig  két hete még azt reklámozták, hogy a fesztiválszezon legmenőbb darabjait náluk lehet beszerezni. Sőt, a megnyitón Bogi és Csipak Péter még összeölelkezve nézték a divatbemutatót. A Blikk úgy tudja, Bogi és a milliárdos közötti féléves kapcsolat igazi se veled, se nélküled viszony volt.

Mint azt az AcNews megírta, a pár szakított egymással, aminek okairól Boglárka a Ripostnak nyilatkozott. „A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni” – mondta akkor a lapnak Boglárka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés