ACNEWS

2024. June 18.   |   Arnold, Levente napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tolvajok lőtték agyon a sorozatszínészt

Johnny Wactor / Fotó: Shutterstock
Johnny Wactor / Fotó: Shutterstock
Johnny Wactor mindössze 37 éves volt. Egy álarcot viselő tolvaj tüzet nyitott rá, mikor meg akarta akadályozni, hogy feltörjék az autóját.
Hirdetés
Ad image

Anyjának elmondása szerint a 37 éves színész szombaton hajnali háromkor ment haza, amikor arra figyelt fel, hogy férfiak babrálnak az autója körül. Odament, hogy közbelépjen, de az egyik tolvaj, aki álarcot viselt, habozás nélkül tüzet nyitott rá. Johnny Wactort kórházba szállították, de ott nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A tolvajok elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség szerint a tolvajok az autó katalizátorát akarták ellopni. Az olyan nemesfémeket, mint a platina, a palládium vagy a ródium, tartalmazó katalizátor lopása a koronavírus-járvány idején szaporodott el.

A meggyilkolt színészt 2020 és 2022 között a leghosszabb ideje, 1963 óta futó amerikai szappanopera, a General Hospital című tévésorozat 200 epizódjában, Brando Corbin szerepében láthatta a közönség. A kaliforniai Charlestonból származó férfi szerepelt olyan sorozatokban is, mint a Gyilkos elmék, az NCIS, a Westworld vagy a 19-es körzet, valamint a Call of Duty: Vanguard videójátékban.

Öccsének elmondása szerint Wactor az utóbbi időben forgatókönyvíróként bontogatta szárnyait, miközben csaposként is dolgozott egy lokálban. A tragédia akkor történt, amikor egy éjszakai műszak után autójához kísérte egy munkatársnőjét.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés