ACNEWS

Tömegbunyó a pesti szervizben: 12 embert bilincsben vittek el

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
40 rendőr fékezte meg az őrjöngő férfi 60 fős bandáját, aki fizetés nélkül akarta elvinni a megjavított autóját.
Hirdetés
Ad image

Egy dányi férfi több budapesti szervizbe is elvitte a motorhibás autóját, de túl magasnak találta a javításért adott árajánlatot. Így került vissza a XVII. kerületi műhelybe. „Az egyik kollégánkkal, Zsoltival megegyeztek, hogy autót cserélnek. Tehát Zsolti felajánlotta az övét – ami egy tökéletesen működő, de olcsóbb kategóriájú autó – a dányi férfi autójáért, ami drágább, de motorhibás. Szóban megegyeztek és megbeszélték, hogy hamarosan le is papírozzák az üzletet” – mesélte a Metropolnak a szerviz tulajdonosa Gábor és Gevorg.

Pajszerrel védte a kollégáját

„A dányi férfi hétfőn jött is, hogy kicserélje a kocsiját és elvigye az újat, de nem hozta magával a saját autója papírjait. Mondtuk neki, hogy ez így nem lesz jó, hiszen minden iratra szükség van az üzlethez. Közben látta, hogy meg van szerelve az autója, vagyis működik, így kitalálta, hogy nem lesz csere, elviszi a saját kocsiját. Egyszerűen meg akarta úszni az autó javításának a költségeit.” A szerviz tulajdonosai szerint a dányi férfi és csapata fenyegetőzött a műhelyben. Egyikük kést vett elő, közölte, hogy legközelebb már az egész családdal jönnek vissza. Úgy is lett. Délután a szervizből hívták Gábort, hogy hatan balhéznak a műhelyben. Verekedtek, egyiknél kés is volt. Ez a látvány fogadta  Gábort, aki felkapott egy pajszert, üvöltve követelte, hogy fejezzék be a balhét.

Éjfélig helyszíneltek a rendőrök

Végül a dányi férfi bandája riasztotta a népes rokonságot is. A botránynak mintegy 40 rendőr vetett véget. Éjfélig tartott a helyszínelés, majd miután elvittek mindenkit előállítottak. Végül Gábor is gyanúsított lett, mert az ő kezében volt a pajszer. Pedig nem bántott senkit, csak felemelte, hogy elijessze a dányiakat. Őt és a szerelőket a kapitányság hátsó bejáratán, rendőrautóban menekítették ki. A rendőrök végül 12 főt előállítottak. Köztük az autó gazdáját és a szerviz egyik tulajdonosát, akit felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak. Valamennyien szabadlábon védekeznek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés