ACNEWS

Tömegbunyó tombolt a repülőn, kilenc utas került börtönbe

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Egy ártatlannak tűnő helycseréből tömegverekedés lett a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járatán, kényszerleszállás lett a vége.
Hirdetés
Ad image

Kényszerleszállást hajtott végre Marrákesben a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járata, mert a levegőben tömegverekedés robbant ki. A botrány egy ártatlannak tűnő helycserével kezdődött – írta a Daily Mail. Egy fiatal férfi a start előtt megkért egy nőt, üljön arrébb, hogy a felesége és a gyerekei mellé ülhessen. A nő, aki a saját lányával ült, nem volt hajlandó rá. Ebből vita lett, a férfi feldühödött.

Ennek ellenére a gép felszállt, de a levegőben a két család férfitagjai összeverekedtek. Még a rokonok is beszálltak, végül már kilenc utas püfölte egymást. Miután a személyzet nem tudta megfékezni őket, a kapitány megszakította az útját, és kényszerleszállást hajtott végre Marrákesben. A földön rendőrök várták a gépet, és leszállították a kilenc verekedőt.

Közben egy másik utas az átélt izgalmak miatt annyira rosszul lett, hogy az orvosok ellátás után nem engedték tovább repülni. Viszont ő sem akart leszállni, és annyira feldühödött, hogy a rendőrök vezették le a gépről. Ezután jött a többi utas számára a feketeleves. A rendbontók eltávolításával két óra telt el, amivel a személyzet elérte a napi maximális munkaidejét. Ezért minden utasnak le kellett szállnia gépről, busszal egy szállodába vitték őket az éjszakára. Csakhogy hiába tették át őket egy másnapi járatra, azt is törölték. A 24 szerint végül csak két nap múlva, csütörtök este érkeztek meg Londonba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés