ACNEWS

Tönkretette a 19 éves fiú életét egy DNS-teszt

Buliból vett magának egy tesztet, amit megtudott, abba beleroppant a családja.

Hirdetés
Ad image

Buliból vett magának egy tesztet, amit megtudott, abba beleroppant a családja.

Egyre nagyobb trend, hogy az emberek DNS-tesztet vesznek maguknak, hogy fény derüljön a származásukra. Így tett egy 19 éves srác is, aki nemcsak magát, de az édesapját is ezzel ajándékozta meg. Az eredmény lesújtó volt.

„Bementem a DNS-rokonok részbe, hogy megnézzem az egyezéseket. A tetején az szerepelt, hogy az apám csak 29,2 százalékban osztja a DNS-emet, ami azt jelentené, hogy a féltestvérem, ami lehetetlen” – idézte a fiút a Mirror.

Ezek után az is kiderült, hogy az unokatestvérével 24,6 százalékban egyezik meg a DNS-e, ami szintén értelmezhetetlen (lenne), mert ez is a féltestvérséget jelentené.

„Egyetlen magyarázat van arra, amit láttam, hogy a nagybátyám, vagyis az apám fivére az igazi apám.”

A fiú ezután kérdőre vonta az anyját, aki először mindent tagadott, majd kérlelte őt, hogy ne mondja el senkinek.

A pórul járt srác viszont ezt nem tartotta magában, és beszámolt róla a családnak.

„A következő órákban hallottam, ahogy a családom szétesik az ajtóm előtt. A szüleim heves vitába keveredtek, majd a nagyszüleim is átjöttek, hogy megnézzék, mi történik. Egy darab sz@rnak érzem magam most. Tudom, hogy nem az én hibám, de akkor is úgy érzem, hogy ez az egész miattam van. Ha a szülinapomra kapott pénzt másra költöm, semmi baj nem történik. Ugyanakkor annak mégis örülök, hogy megtudtam az igazságot.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés