ACNEWS

Tönkretette az ovisok szülinapi buliját Újbudán egy agresszív nő

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Ovis kislánya előtt egy parkban állt neki dulakodni az édesanyával egy vadidegen asszony, akit végül rendőrök zavartak el.
Hirdetés
Ad image

Csilla a négyéves kislánya szülinapját szerette volna megünnepelni a pajtásaival, azonban egy agresszív asszony tönkretett mindent. A szülők Újbudán, a Levendulás parkban két fa közé cérnával kikötötték a »Happy Birthday« feliratot. A zsúr még el sem kezdődött, de már véget is ért, amikor megjelent egy idegen asszony. Rikácsolva közölte, hogy itt tilos minden rendezvény – számolt be a megdöbbentő esetről a Bors.

„Délután négy órától vártuk a vendégeket a parkban, addig az ünnepelt kislányommal mi előbb odamentünk előkészíteni a bulit. Egyszer csak megszólított egy 35 év körüli hölgy, akinek az arcát sapka és napszemüveg takarta el. Tudatta velem, ez egy közpark, ahol semmilyen rendezvényt nem lehet tartani. Én mondtam, ilyet nem is teszünk, mert ez nem rendezvény, pusztán egy gyermeket fognak a szülinapján felköszönteni ebben a parkban” – mesélte a lapnak a felzaklatott édesanya. Aki elárulta: a hölgy nem igazán értette, amit mondott neki, és folyamatosan rendezvényként emlegette az összejövetelt. Valamint azt hangoztatta, hogy a gyerekek zavarják a környék lakóit és tönkreteszik a park fáit.”

Az idegen asszony végül letépte a »Happy Birthday« feliratot, amit az édesanya megpróbált visszaszerezni tőle. Mindezt végig kellett néznie a kislányának, akire sírógörcs tört rá. Végül Csilla férje rendőrt hívott, az egyenruhások pedig elzavarták a parkból az agresszív nőt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés