ACNEWS

Top 5 nyári körömszín, amit azonnal ki kell próbálnod

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A neonszínek mellett nyáron a pasztell is előtérbe kerül.
Hirdetés
Ad image

A szépségápolási rutin egyik fő eleme a körömlakk. A melegebb hónapok beköszöntével talán te is a legmerészebb színekhez nyúlsz, de ha tippet keresel az új kedvenc nyári körömlakkodhoz, az Allure összeállította a legújabb, legnagyszerűbb és legszebb lakkárnyalatokat.

1. Rózsaszín rágógumi

Most, hogy az időjárás kitisztult, itt az ideje egy kis felfrissülésnek. Ha a nyári napfordulót egy gombóc eperfagylalttal ünnepled, a rágógumi színe a tökéletes választás. 

2. Napsárga

Ez a pasztellszín a közepes és a sötét bőrtónusúaknak is jól áll. A világosabb bőrtónusúaknak talán egy kicsit több telítettségre van szükségük, számukra a kissé neonosabb sárga árnyalat ajánlott.

3. Nyári homok

Képzeld el, hogy egy karibi tengerparton ülsz egy pálmafa alatt, lábaid alatt meleg, türkizkék vízzel, kezedben egy kókuszkoktéllal. Ahhoz, hogy ezt az élményt megörökítsd a manikűrödben, egy törtfehér színt válassz, amely illik a tengerpart finom, fehér homokjához.

111111

1. Rózsaszín rágógumi | 2. Napsárga | 3. Nyári homok | 4. Zselés eperpiros | 5. Neon

4. Zselés eperpiros

A zselés piros manikűr az idei év klasszikus piros manikűrje, egy kis ’90-es évekbeli csavarral. Választhatsz  fényes és áttetszőt, de bátran kipróbálhatod vastagabb rétegben is.

5. Neon

A neont a nyári manikűrözéshez találták ki, hiszen sokoldalúak, valamint minden bőrszínen és mindenféle körömformán és méreten jól mutatnak. A világítózöld, a rózsaszín vagy a korall minden nyáron slágerszínnek számítanak.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés