ACNEWS

Tóth Andi anyatigrisként védi fiatal rajongóját

Fotó: YouTube/ZSHOW time
Fotó: YouTube/ZSHOW time
Egy kislány a saját szórakoztatására készített videókat, ez lett a veszte. Zaklatni kezdték a kommentelők, volt, aki a halálát kívánta.
Hirdetés
Ad image

A TikTok és az Instagram oldalain több ezren nézték a 14 éves lány videóit, amelyekben kedvenc előadóinak, így Andinak a dalait is énekelte. Ekkor következett a sokk, ugyanis sorra érkeztek a hozzászólások, amelyek a fiatal lányt gyúnyolták.

Az sajnos teljesen érthetetlen, hogy miért zavarják a videói emberek százainak a szemét. Gyakorlatilag a lány minden mozdulatába belekötöttek, sőt volt, hogy a halálát kívánták! Valaki Tóth Andihoz is eljuttatta az egyik videót, aki úgy érezte, muszáj szót emelnie Adrienn védelme érdekében.

„Valószínűleg azzal a szándékkal küldtétek, hogy de jót fogok majd nevetni rajta vagy én is megalázom, nem tudom. Az a temérdek komment, ami a videók alatt volt, a gyomrom kifordult b@zdmeg tőletek! Valahol kettőezer kommentben szapulják, megalázzák, kinevetik ezt a lányt, mert nem tetszik, ahogy kinéz, énekel vagy megnyilvánul” – magyarázta.

„Az a kib@szott Néztek is pont erről szól. Úristen de undorítóak vagytok emberek. Nem szégyellitek magatokat? A gyomrom kifordul ezektől a kommentektől! Isten bocsássa meg nektek ezeket a megnyilvánulásokat” – mondta Andi a fenti videóra reagálva.

Az énekesnő arra is ki kitért, hogy a lány nemrég kitett egy videót, amelyben sír. Ennek oka, hogy az édesapja tudomására jutott, milyen sokan megalázzák őt. Éppen ezért arra kérte Adriennt, hogy szüntesse meg az Instagram oldalát – írja a Bors.

„Itt hol az igazság? Ez hol jogos? Az a kib@szott Néztek dal is pont erről szól, hogy ha nem tetszik és nem érdekel az a videó, akkor mi a büdös f@szért nem görgetsz tovább?! Miért kell neki leírni, hogy kb. haljon meg?” – kelt ki magából az énekesnő, aki pontosan tudja, mit élhet át a kislány, hiszen őt is emberek ezrei szapulták már.

A cyberbullying korunk egyik legveszélyesebb jelensége. Ilyenkor a fiatalok olyan durva zaklatásnak teszik ki a társukat, amellyel akár öngyilkosságba is kergethetik. Mivel Andi aggódik, arra kérte a saját követőit, hogy írjanak Adriennek néhány kedves és bíztató sort. A zaklatóit pedig felszólította arra, hogy hagyják őt békén!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés