ACNEWS

Tóth Andi őszintén vallott: gyermeket szeretne

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube
Tóth Andi őszintén beszélt arról, hogy immáron 9 éve jár pszichológushoz, miután gyerekként nem volt kihez fordulnia.
Hirdetés
Ad image

Nemrég a sorry! magazinnak adott interjút Tóth Andi, amit a 24.hu szemlézett. Az énekesnő ebben elmondta, hogy immáron 9 éve jár pszichológushoz és arra is kitért, hogy ha lesz gyereke, akkor ez alapján szeretné majd nevelni őt. Azaz, hogy tudja, hogy mindig mellette fog állni mentálisan és lelkileg is. Ő ugyanis ezt nem kaphatta meg gyerekként a családjától.

Arra fogom nevelni őt, hogy élje meg az érzéseit, kommunikáljon azokról velem és a világgal. Fontos, hogy érezze, igenis számít a szava és az, hogy mit érez. Az én generációmnál azt tapasztalom, hogy az emberek elnyomják az érzéseiket. Az sosem baj, ha egy gyereket szeretnek és szépen nevelnek. Én ezt sajnos nem kaphattam meg.” – fogalmazott az énekesnő. Azt azonban hozzátette, hogy alapvetően jót tett neki a nehéz gyerekkor. Amiatt ugyanis könnyebben tudta kezelni a sztársággal járó húzósabb időszakokat.

„Nem volt stabil támaszom, nem tudtam kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magamra számíthattam.” – állította Andi. Hozzátéve, hogy persze intelmeket kapott, de tanácsokat aligha a szüleitől. Így lehetséges, hogy a legboldogabb emlékei a nagyszüleihez kötődnek. „Az én boldog napjaim a nagymamámhoz és az ő házához kötődnek. Ha első emléket kell mondanom, akkor mindenképp az volna, amikor először tehenet fejtem, én voltam ugyanis a tejfelelős.” – súgta meg a lapnak Tóth Andi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés