ACNEWS

Tóth Andi: Rájöttem, hogy rossz irányba haladok

A fiatal énekesnő élete leggyötrelmesebb négy évéről mesélt.

Hirdetés
Ad image

A fiatal énekesnő élete leggyötrelmesebb négy évéről mesélt.

Tóth Andi 15 évesen vált ismertté, miután megnyerte az X-Faktort. Utána azt gondolta egy egész világ kitárul előtte, de nagyot kellett csalódnia.

Gyorsan kipukkant a lufi. Azt hittem, én irányítom majd az életemet, de mások tartották kézben a karrieremet. Akkor eléggé megsértődtem a világra, főleg, amikor rájöttem, hogy rossz irányba haladok, nem azt csinálom, amit szeretnék. Sok feszültség összegyűlt bennem, és négy év után annyi sérelem halmozódott fel, hogy senkivel sem akartam dolgozni. Gyűlöltem magam körül mindent és mindenkit. Aztán elkezdtem ezekből az érzésekből táplálkozva megírni a saját dalaimat” – mesélte Tóth Andi a Glamour magazinnak, majd azzal folytatta, hogy megvonták a zenei szabadságát, és próbálták a maradék energiáit is kisajtolni belőle.

„Nem engedték, hogy olyan zenét játsszak, amit én szeretnék, kicsavarták belőlem az utolsó cseppeket. Érzelmileg nagyon lehúzott a párkapcsolatom, így alkotni sem tudtam, ennek következtében pedig nem volt pénzem. Nagyon nehéz időszak volt. Beütött a Covid, így otthon szereztem dalokat, miközben nagyon a padlón voltam, mert a szakítás miatt megcibált a média. A Lejtő című albumom nagy siker lett, de ami mögötte van, az nem egy sikersztori.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés