ACNEWS

Tóth Gabi most épp Isten nevével manipulálná az embereket

Tóth Gabi az egyik pillanatban még szentfazekat játszik, a másikban pedig káromkodik, mint a kocsis Fotó: TV2
Tóth Gabi az egyik pillanatban még szentfazekat játszik, a másikban pedig káromkodik, mint a kocsis Fotó: TV2
Az énekesnő a minap még a kislányát gátlástalanul maga elé tartva próbálta visszaszerezni a hitelességét. Nem jött be.
Hirdetés
Ad image

Szinte nincs ember az országban, aki még ne hallotta volna, hogy egy hónapja Tóth Gabi hogyan árulta el, csalta meg a férjét. Azóta olyan össznépi harag zúdult az énekesnőre, hogy talán az utcára is csak szorongva mer kimenni, de emiatt tényleg nem kell őt sajnálni. A minap a kislányáról írt a közösségi oldalán, hogy belőle merít erőt. Úgy tűnt, szánalmat remélve vele takarózott, hátha megbocsátják Janus-arcúságát az emberek.

A botrányhős kisebbik Tóth lány álságos módon most Ady Endre az Úr érkezése című verséből egy idézettel jelentkezett be. Ami így szól: Mikor elhagytak, Mikor a lelkem roskadozva vittem, Csöndesen és váratlanul Átölelt az Isten.”

Fotó: tothgabi / Instagram

Ezzel az énekesnő a hívő embereknek üzent, hogy fogadják vissza maguk közé, szeretne megértésre lelni. Csakhogy Tóth Gabi valamit elfelejtett. Éppen ő volt az, aki megcsalta, elhagyta a férjét, miközben az a közös kislányukra vigyázott. És igen Krausz Gábor volt az, aki összeomlott, beleroppant ebbe a szakításba.

Ady verssora nagyon nem illik Tóth Gabihoz. Az énekesnő egyik arca az, amit vasárnap a kamerák előtt is láttunk. A viták során magáról gyakran megfeledkező, trágár szavakat dobáló, kiabálva érvelő asszonynak semmi köze a templom csendjéhez, sem az alázatos megbékéléshez.

Ha már Tóth Gabi éppen Ady Endrét idézte, szintén tőle az AcNews ajánl neki egy verset. A nincsen himnusza című alkotás (IDE KATTINTVA elolvashatja) talán segít megérteni, hogyan is látják őt az emberek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés