ACNEWS

Tóth Gabi nevén van a luxusház, Krausz Gábor mindent bukott

Tóth Gabi mindent elvett a férjétől fotó: TV2
Tóth Gabi mindent elvett a férjétől fotó: TV2
Semmije nem maradt a sztárséfnek: elvesztette a szentendrei otthonát, a családját, az önbecsülését, mindenét.
Hirdetés
Ad image

Eközben a  hűtlen énekesnő boldogan turbékol, koncertjéről belterjes üzeneteket küld, mint aki nem is érti a szavak jelentését. Krausz Gábor egy szerény albérletben tengődik, felesége pedig a szeretőjével a szentendrei luxusházban terpeszkedik. Pedig mindent megtett Krausz Gábor, hogy ne csak házuk, hanem meghitt otthonuk legyen. Felújította, kifestette, berendezte azt, közben leste Tóth Gabi minden kívánságát. Amikor pedig a vidéki koncerteken enyelgett a Fricska táncosával, Krausz a közös kislányukra vigyázott. Játszott, sétált vele, megetette, este megfürdette, mesét mondott neki és elaltatta.

Már önmagában az a tény megkongathatta volna Krausz fejében a vészharangot: ha a közös otthon csak az egyik házastárs nevén szerepel. Mert a másik bármikor kipaterolhatja onnan. Ahogyan az meg is történt. Kiderült, hogy a szentendrei luxusház csak a felesége nevén van. Ugyanis a Blikk megszerezte a szentendrei luxusház tulajdoni lapját, amin az áll, hogy Tóth Gabi a 75 millió forintos hitellel terhelt ház kizárólagos tulajdonosa. A lap megkereste Krausz Gábor egyik barátját, aki a következőt mondta a sztárséfről:

„Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés