ACNEWS

Tóth Gabi akkorát rúgott Tóth Andiba, hogy a fal adta a másikat

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Évek óta tart már a Tóthok harca: Gabi övön alul támadta a fiatalabb, de szikrázóan tehetséges kollégáját.
Hirdetés
Ad image

Tóth Andi csupán 15 éves volt, amikor 2015-ben megnyerte az X Faktort. Elmondása szerint akkoriban pszichológushoz járt, pánikrohamai voltak, és senki nem volt, aki a hóna alá nyúlt volna. A minap az ATV elindította a #Bochkor YouTube-csatornáját, amelyre felkerülnek a műsor klasszikus adásai. A 2021. február 7-i adás tartalma alaposan megdöbbentette a Reddit közönségét. A műsor egyik vendége Tóth Andi volt. Mesélt a három évvel ezelőtti botrányról, amelynek során az önjelölt megmondó ember szerepében tetszelgő Tóth Gabi durván leoltotta őt.

Tóth Gabi sajnálja Tóth Andi párját

Mint ismert, a Tóthok harca Gabi alpári posztjával kezdődött. Ezt üzente Andinak: „Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.. bravó.. jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon reggeli kávés tequiláddal”idézte a naphire.hu. Andi szerint az ügy hátterében az állt, hogy Tóth Gabi felajánlotta neki a segítségét, amit ő sértőnek és álszentnek tartott, de megköszönte. „Azt mondtam, hogy köszönöm… – emlékezett a Bochkor Gábor műsorában Andi. – De ettől függetlenül ilyeneket írt, hogy én megsértettem azzal, hogy álszentnek bélyegeztem őt. Utána durvákat írt nekem. Hogy sajnálja a körülöttem lévő az embereket. Meg a páromat, akivel együtt élek. Hogy soha nem fogok a nyomdokaiba lépni, mert hogy ő egy mentor…”

Valamelyik énekesnő hazudik

Mindezek tükrében pláne álságosnak tűnik Tóth Gabi a legutóbbi ömlengése, amit a TV2 műsorában fellépő Andinak címzett. „Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max. a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked” – fogalmazott Tóth Gabi. Erre a lehető legelegánsabban válaszolt Tóth Andi. „Te tiltottál le mindenhonnan, Gabi. Pontosan négy éve tiltottál le” – felelte mosolyogva Andi. Aki úgy tűnik, egy szavát sem hiszi a mentorként tetszelgő kolléganőjének.

A #Bochkor három évvel ezelőtti adásában kirobbant éles vitát itt nézheti meg, a videó az említett résznél, 19.07-nél indul:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés