ACNEWS

Tóth Gabi szenved, aludni se tud néha a pokoli fájdalomtól

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Miközben a magánélete kisimulni látszik, Tóth Gabi olykor görnyed a gerincfájdalmaitól.   
Hirdetés
Ad image

Tóth Gabi gerincproblémákkal küzd, melyek egyre súlyosabbak, így folyamatosan kezelésekre jár. Sima derékfájással kezdődött közel 10 évvel ezelőtt…De volt olyan, hogy aludni sem tudott a fájdalomtól.

Mint mondta, röntgenvizsgálatra küldték, amelynek során megtudta, hogy gerincferdülése és iszonyatos gyulladásai vannak. A kínzó derékfájásai 2015 előtt kezdődtek, a terhessége alatt még komolyabb tünetek jelentkeztek, de próbált mindig az aktuális fájdalom megszüntetésére koncentrálni.

– Sokszor használtam jégzselét, fájdalomcsillapítókat vettem be, de jártam masszázsra is. Ezek segítenek, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg. Sajnos, én háttérbe szorítottam a saját egészségemet, és most jelzett a szervezetem, hogy ez nem mehet így tovább – magyarázta a Borsnak.

Egy televíziós műsor forgatása során úgy megsérült 2018-ban, hogy szinte lábra sem bírt állni, sőt, egy hetet ki kellett hagynia. Jelenleg csontkovácshoz és gerincspecialistához jár egy héten háromszor.

Az énekesnő szerint minden édesanyának nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie önmagára.

„A rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig, ha az anya jól van, a gyerek is jól van. Nekem is itt van a kislányom, rá figyelek. Részemről eddig a prevenció elmaradt, de most tanultam belőle és másoknak is ezt üzenném, hogy a megelőzés az egyik legfontosabb: sokkal egyszerűbb, mint később a már kialakult problémát orvosolni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés