ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tragédia érte Cserpes Laurát, rögtön elhagyta az Ázsia Expresszt

Fotó: ZV2
Fotó: ZV2
Meghalt Laura nagymamája, az énekesnő és édesapja a családi tragédia miatt feladták a versenyt, elhagyták az Ázsia Expresszt.
Hirdetés
Ad image

Meghalt Cserpes Laura nagymamája, a családi tragédia miatt az énekesnő és édesapja otthagyta az Ázsia Expresszt. Laura nagymamája, Rozika néni nem sokkal az utazásuk előtt került kórházba. „Ami itt történt, sírás, nevetés, győzelem, veszteség, úgy gondolom, az élet velejárója. Nagyon szerencsés fickó vagyok, van egy gyönyörű feleségem, öt gyönyörű gyermekem, egyikkel itt vagyok a világ másik felén, és idáig csak örülni tudtunk. Aztán az életben vannak olyan dolgok, amiket nem várunk.” – Ezekkel a szavakkal búcsúzott István a versenytársaitól.

Cserpes Laura egyértelművé tette, hogy a történtek fényében nem kívánják folytatni a versenyt, a helyüket az éppen kiesett párosnak, Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének szeretnék átadni. „Nemrég tudtuk meg, hogy a nagymamám, apukám édesanyja örökre elköltözött. És mi nagyon szeretnénk átadni a lehetőségünket nektek” – közölte sírva az énekesnő Angival és Bendével.

„…Amikor utoljára találkoztunk, azért volt kórházban, mert volt egy otthon elszenvedett balesete, amikor eltört két csontja is – nyilatkozta korábban Laura a blikknek. – Leutaztam Kapuvárra, mert ott volt kórházban, és viszonylag sokat tudtunk beszélgetni, pedig akkor már nagyon gyenge volt. Ritkán beszéltünk a papáról azóta, hogy elhunyt, de emlékszem, ott, a kórházban megkérdeztem tőle, hiányzik-e a papa. Azt felelte, persze, nagyon hiányzik. Én erre mondtam, hogy majd biztos találkoztok, de még maradj velünk egy kicsit, mire mondta, hogy jó. Ez volt az utolsó együtt töltött pár óránk.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés