ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tragédia lett a rablásból, az áldozat cipőjét is elvette a gyilkos

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Az ózdi rablógyilkos elvette az áldozat cipőjét, telefonját, óráját, majd úgy lelökte őt a lépcsőről, hogy belehalt a sérülésébe .
Hirdetés
Ad image

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság az ózdi rablógyilkost, aki kirabolt egy férfit, elvette az óráját, cipőjét, telefonját, majd úgy lelökte a lépcsőről, hogy az áldozata belehalt a fejsérülésébe. A hírt a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya tudatta az MTI-vel. A közlemény szerint a gyanúsított augusztus végén Ózdon egy bank épületének lépcsőjén találkozott a számára ismeretlen férfival. Aki cigarettával és borral kínálta.

A hajléktalan férfi később visszatért, hogy cigarettát kérjen áldozatától, aki épp a lépcső tetején aludt. Kivette a telefont az alvó ember zsebéből, majd elvette a borát is, végül a tornacipőjét és karóráját is. Ekkor a sértett felébredt, és visszakérte holmiját. Válaszul a rablógyilkos úgy meglökte őt a vállánál fogva, hogy a férfi elesett és legurult a lépcsőn. A támadó magára hagyta áldozatát és elmenekült.

Az igazságügyi orvosszakértő úgy véli, nem kizárt, hogy miután a  rabló lelökte az áldozatot, még fejsérülést is okozott neki.  A bíróság álláspontja szerint, ha bebizonyosodik a hajléktalan életmódot folytató támadó bűnössége, akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújthatják. Többek között ezért elrendelték a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított rablógyilkos letartóztatását, az ítélet jogerős.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés